ezmlm confirm message rejected

Need help? Ask here.

Moderator: Moderators

Post Reply
wkuypers
Posts: 79
Joined: Mon Nov 28, 2005 4:34 am

ezmlm confirm message rejected

Post by wkuypers » Fri Oct 13, 2006 1:01 am

Hello,

We have a problem with ezmlm mailinglist. If we subscribe no problem: just list-subscribe@domain.tld
But with moderation activated, the message gets (and the reply to the confirmation never gets through). This worked though perfectly some time ago.

telnet mail.rollernet.us 25
Trying 208.11.75.2...
Connected to mail.rollernet.us.
Escape character is '^]'.
220 mail.rollernet.us ESMTP Postfix
HELO me
250 mail.rollernet.us
MAIL FROM:<test@horus.be>
250 2.1.0 Ok
RCPT
TO:<womenhr-violence-europe-sc.1160547082.pahlcclakpbfgiljmabi-sebastien
=horus.be@domain.tld>
554 5.7.1
<womenhr-violence-europe-sc.1160547082.pahlcclakpbfgiljmabi-sebastien=ho
rus.be@domain.tld>: Recipient address rejected: invalid format or
domain literal refused

RollerNetSupport
Site Admin
Posts: 850
Joined: Wed Nov 17, 2004 10:05 pm
Location: Nevada
Contact:

Post by RollerNetSupport » Fri Oct 13, 2006 11:14 am

It should work; I'll take a look at it and see what's wrong.
Technical Support support@rollernet.us
Roller Network LLC

wkuypers
Posts: 79
Joined: Mon Nov 28, 2005 4:34 am

Post by wkuypers » Mon Oct 16, 2006 5:41 am

glendale2x wrote:It should work; I'll take a look at it and see what's wrong.
I have been testing, and it is all the same result.

No news ?
Last edited by wkuypers on Mon Oct 16, 2006 7:11 am, edited 1 time in total.

RollerNetSupport
Site Admin
Posts: 850
Joined: Wed Nov 17, 2004 10:05 pm
Location: Nevada
Contact:

Post by RollerNetSupport » Mon Oct 16, 2006 5:57 am

I think the policy filter doesn't like the equals sign in the recipient address; I'm looking for a workaround.
Technical Support support@rollernet.us
Roller Network LLC

RollerNetSupport
Site Admin
Posts: 850
Joined: Wed Nov 17, 2004 10:05 pm
Location: Nevada
Contact:

Post by RollerNetSupport » Mon Oct 16, 2006 5:53 pm

It looks like we have an error in our policy variable parser, causing it to pass a blank value for the recipient address when it contains an equals sign. We have a fix and will be deploying it shortly.
Technical Support support@rollernet.us
Roller Network LLC

RollerNetSupport
Site Admin
Posts: 850
Joined: Wed Nov 17, 2004 10:05 pm
Location: Nevada
Contact:

Post by RollerNetSupport » Mon Oct 16, 2006 6:06 pm

The fix has been deployed to the mail servers. Please let us know if you're still having problems. Thanks!
Technical Support support@rollernet.us
Roller Network LLC

Post Reply