Problem receiving mailform

Need help? Ask here.

Moderator: Moderators

Problem receiving mailform

Postby drikkie » Mon May 13, 2013 5:41 am

Hello Seth,

I have a client who has a webform on their website, but the do not receive the webform in their mailbox. It even does not reach the incoming queue or it gives a bounce message in the incoming logs. The form is created in wordpress.

In the form they have receive address, webfrom@domain.nl. For the receive address we have info@domain.nl and to check also my private hotmail account. We do not receive anything in the info@domain mailbox, and also nothing to see in the logs at rollernet of even receiving the mail.

But the hotmail box receives the mail perfectly. I copied the header from the message in the hotmailaccount:

Received: from d175.webcreators.nl ([92.48.206.111]) by COL0-MC2-F24.Col0.hotmail.com

The server is not blacklisted, I check several times...

Do you have any clue wht might be wrong??

Thanks in advanced.

Dirk
drikkie
 
Posts: 10
Joined: Fri Dec 18, 2009 2:50 pm

Re: Problem receiving mailform

Postby Seth » Sun Dec 01, 2013 4:43 pm

If I recall correctly there was a support ticket where we addressed this issue. But for future readers, if there isn't an entry in our online mail logs we didn't get a connection: you would have to check the logs on the sending server to see why it's not connecting to us. As long as the SMTP transaction makes it to the RCPT TO stage with us there will be an entry in the mail logs through the online control center.

I apologize for the much delayed response. Due to spam issues (spam posts and spammer registrations) we stopped monitoring/maintaining the forums for almost a year.
Seth Mattinen, Roller Network LLC
Seth
Site Admin
 
Posts: 265
Joined: Sun Aug 30, 2009 10:44 pm
Location: Nevada


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron